Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bílá nadáva na Slávika: Keby toto spravil mne, tak...!

Lucie Bílá sa do Jara Slávika poriadne pustila. Zobraziť galériu (13)
Lucie Bílá sa do Jara Slávika poriadne pustila.

BRNO – Nezhodli sa! Lucie Bílá (44) a Jaro Slávik (36) mali drobné konflikty už počas kastingov do šou Česko Slovensko má talent. Vo štvrtom semifinále však už išlo do tuhého a napätie medzi dvojicou by sa dalo krájať! Čo všetko nám o vzájomných nezhodách porozprávala v zákulisí česká speváčka?

Poriadne ju naštval! Jaro Slávik sa v nedeľnom semifinále evidentne nudil. Niektoré vystúpenia ho doslova sklamali a spievajúci Anton Toráč si dokonca vyslúžil neslávne X-ko. Tento katov krok však poriadne dožral Luciu Bílú.

Porotkyňa sa do svojho kolegu nekompromisne pustila. Dokonca sa po ňom zahnala svojimi poznámkami. Ba čo viac, pri hodnotení speváckeho výkonu si so Slávikom nekonečne dlho vysvetľovali svoje postoje. Nešlo teda už len o také úsmevné hašterenie, aké sme mohli vidieť na kastingoch. Tentoraz ich konflikt trval dlhšie a vyzeral oveľa vážnejšie. Po prenose sme sa preto Bílej spýtali na dôvod jej reakcie, ktorej časť mohli vidieť aj diváci na obrazovkách. 

„Ja som ako speváčka veľmi citlivá a vnímavá na zvuky. Keby toto X-ko prišlo mne počas môjho vystúpenia, tak by som určite prestala spievať. Cez to zovreté hrdlo by som to nepredýchala,“ prezradila, prečo Slávika takmer zbila kvôli mladému spevákovi.

Istý podiel viny na incidente nesie aj samotný Toráč, ktorého Bílá tak vehementne obhajovala. „Videla som ho v zákulisí, aký je jemný, krehký, citlivý, vystrašený... a ja som mu strašne chcela pomôcť. Preto som sa na pána Slávika hnevala,“ priznala nám.

Po skončení priameho prenosu si dokonca vzala Antona bokom a niečo mu hovorila tak, aby to nikto nepočul. „Nechajte nás!“ okríkla kameramana, ktorý podišiel príliš blízko. Zdá sa, že Lucie opäť zareagovala viac ako žena, ktorá má tendenciu ochraňovať slabších...

 

VIDEO: Vystúpenie Antona Toráča a konflikt porotcov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu