Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Heringhová sa opičí po Bílej: Musí mať to, čo hviezdy!

Heringhová sa opičí po Bílej. Zobraziť galériu (8)
Heringhová sa opičí po Bílej.

BRATISLAVA – Potrpí si na imidž! Matka piateho dieťaťa podnikateľa Borisa Kollára (44), Andrea Heringhová (30), nedávno oslávila okrúhlu 30-tku. Na svoju narodeninovú párty sa obliekla naozaj luxusne. Až na to, že pár týždňov pred ňou sa v rovnakých šatách celému Česku a Slovensku ukázala porotkyňa Talentu Lucie Bílá (44). A dokonca aj Adriana Karembeu-Sklenaříková (39).

Páči sa jej „hviezdny“ štýl! Bývalá playmate Andrea Heringhová, pre ktorú pred pár dňami jej partner Boris Kollár usporiadal honosnú narodeninovú oslavu, prijímala gratulácie zo všetkých strán. Okrem nich sa jej bezpochyby ušiel aj nejaký ten kompliment.

Adrea sa totiž na svoju párty patrične vyobliekala. Odetá bola v luxusných koktailových šatách na jedno ramienko. Tie však mali jednu chybičku „krásy“. Len nedávno sa v nich predviedla iná známa žena. Rovnaký trblietavý outfit totiž mala na sebe počas tretieho semifinálového kola talentovej šou porotkyňa Lucie Bílá.

„Šaty som vyberala a zadovážila priamo pre Luciu,“ prezradila nám speváčkina stylistka, ktorá niekoľkonásobnú zlatú slávicu oblieka na jednotlivé kolá medzinárodnej šou. Hodnota outfitu je približne 600 eur.

Rovnaké koktailky dokonca predviedla aj jedna z najkrajších Sloveniek Adriana Karembeu-Sklenaříková na nedávnom fotení vo Viedni. Ako sa zdá, Kollárová partnerka rada vlastní veci, ktoré nosia oveľa známejšie hviezdy.

Páčia sa vám šaty, v ktorých Heringhová oslavovala? Hľadáte inšpiráciu na stužkovú? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu