Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa anorektička šokuje: 300 kalórií a 20 preháňadiel... Denne!

Portia de Rossi Zobraziť galériu (7)
Portia de Rossi

LOS ANGELES – Dnes zdravá žena, kedysi vyziabnutá príšera! Reč je o herečke vystupujúcej pod prezývkou Portia de Rossi (37), ktorá sa nedávno rozhovorila o svojej anorexii spred desiatich rokov. A detaily stoja ozaj za zamyslenie – blondínke z nich tiekli slzy, divákom behal mráz po chrbte!

Vyviazla živá a už sa nikdy nechce vrátiť späť! Ak má pred zákernou anorexiou niekto skutočný rešpekt, tak je to práve hviezda seriálu Ally McBealová. Ako prezradila v televíznej talkšou Oprah Winfrey, z pazúrov spomínanej choroby unikla s odretými ušami. Vychudnutá na kosť však vtedy zmýšľala úplne inak – zvrátene. Voči svojskému životnému štýlu prechovávala podivný obdiv... A robila všetko pre to, aby vydržala!

„Nebola som na to hrdá v pravom zmysle slova. Ale určite vo mne moja  sebakontrola vyvolávala uznanie,“ prezradila so slzami v očiach. „Rozhodne som mala úžasnú silu vôle, aby som schudla na 37 kilogramov. A tie som si udržiavala, nemyslela som na nič iné,“ pokračovala v desivej spovedi. A ako to vlastne dokázala? Prijímala maximálne 300 kalórií denne... Spolu s dvadsiatimi laxatívami!

Tieto i ďalšie podrobnosti Portia vykresľuje vo svojich pamätiach, ktoré jej vyšli v knižnej podobe pod názvom Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain. V nich okrem iného spomína aj svoju lesbickú lásku, moderátorku Ellen Degeneres. Tá ju podľa jej slov doslova zachránila a dnes s ňou tvorí harmonický manželský pár.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu