Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najznámejší tínedžer Ameriky: Po nevydarenej retuši vyzerá ako dievča!

Justin Bieber na obálke magazínu Todateen Star Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber na obálke magazínu Todateen Star

PORTUGALSKO - Porcelánová pleť, namaľované oči a pery sťa ružový púčik! To nie je opis Angeliny Jolie, ale americkej speváckej hviezdičky, Justina Biebera (16). Ten svoj imidž sladkého chlapčeka dotiahol tak ďaleko, že vyzerá skôr ako nežná bábika!

Len sa naňho pozrite! Viac ako šestnásťročného chlapca pripomína Justin Bieber na titulke portugalského magazínu Todateen Star upravenú mladú ženu. Spevákov prirodzene sladký imidž síce pôsobí na mnoho fanyniek ako afrodiziakum, z tejto fotografie sú však nadšené len sotva. Presne naopak, mnoho jeho amerických fanúšikov sa sťažuje a tvrdí, že za Justinov prehnane sladký zovňajšok môže priveľa retuše.

Časopis sa vyhovára! Celá situácia nezostala bez komentára ani zo strany portugalského magazínu. „Nemohli sme nevidieť vaše komentáre k Justinovej fotografii na obálke Todateen Star,“ uvádza sa na internetovej stránke časopisu. „Chceli by sme povedať, že sme v oblasti spevákových očí neurobili žiadnu zmenu. Mali sme technický problém, kvôli ktorému sa niektoré časti fotografie stmavili.“

To, že tmavé partie sa nachádzajú len okolo spevákových očí a pôsobia vyslovene cieleným dojmom však zrejme nebude náhoda. Tvorcovia časopisu si zrejme svoj retušový prešľap uvedomili prineskoro – a takýmto priehľadným spôsobom sa ho snažili zakryť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu