Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tínedžerský idol Justin Bieber: Natrite si ho na nechty!

Justin Bieber Zobraziť galériu (6)
Justin Bieber

LOS ANGELES - Kanadský tínedžerský idol, iba šestnásťročný spevák Justin Bieber, sa rozhodol rozšíriť svoje pole pôsobnosti aj na kozmetiku. Od decembra by sa preto na trhu malo objaviť prvých šesť farieb lakov na nechty, ktoré sú inšpirované jeho najväčšími hitmi.

Fanúšičky (fanúšikovia zrejme len celkom výnimočne) si budú môcť kúpiť také farby, ako je One Less Lonely Glitter (levanduľová), Prized Possession Purple (vínová), Give Me the First Dance (strieborná) alebo Me Blue (temne modrá).

"Sme nadšení, že sme sa dali dokopy s takým milovaným spevákom, ktorý značne rozvíril vody pop kultúry," povedala Suzi Weissová-Fischmannová z kozmetickej firmy, ktorá rad lakov chystá. "Farby v kolekcii sú vytvárané podľa radosti a citovej povahy Justinových piesní, rovnako ako podľa jeho vlastnej nedostižnej energie," dodala.

Pieseň One Less Lonely Girl z Bieberovho debutového albumu z roku 2009 patrí k najväčším hitom speváka, ktorého cesta ku sláve viedla cez nahrávky na YouTube. Jeho druhý album My World 2.0 tento rok v marci hneď po vydaní vystrelilo na špičku amerického rebríčka a na celom svete už sa ho predalo vyše päť miliónov kusov.

Rad lakov na nechty je len ďalšou položkou v čím ďalej tým dlhšom zozname Bieberových aktivít. Mladík s detskou tvárou sa pred Vianocami objaví v obchodoch v podobe hrajúcich bábik a pred časom sa okrem iného stal hovorcom výrobkov proti akné.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu