Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vlasiská a ženský mejkap? Z oscarového herca urobili exota!

Na prvý pohľad výstredný rocker je v skutočnosti filmová hviezda Zobraziť galériu (5)
Na prvý pohľad výstredný rocker je v skutočnosti filmová hviezda

NEW YORK – Z lámača ženských sŕdc uletený rocker! Hoci tento hollywoodsky herec má na konte desiatky ocenení, pre zaujímavú filmovú rolu sa neváha nechať zmeniť na nepoznanie. Kto sa skrýva pod bláznivou parochňou a nevábnym líčením?!

Na staré kolená sa poriadne odviazal! Dlhá natupírovaná hriva, visiaca náušnica v uchu a výrazný rúž na perách. Transvestita? Ani náhodou! S takýmto imidžom už istý čas brázdi ulice Veľkého jablka známy päťdesiatnik, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal v roku 1974. Na takýto úlet pred kamerami sa nechal nahovoriť Sean Penn!

Divoká parochňa, šnúrovacie topánky v šýle Doc Marten a hrubé čierne linky okolo očí – tým všetkým maskéri a kostýmoví výtvarníci vybavili Seana na natáčaní jeho zbrusu novej snímky. Tá nesie názov This Must Be The Place a zachytáva príbeh starnúceho rockera Cheynneho. Penna v takomto prezlečení v newyorskom Central Parku spoznal iba málokto... No on si svoju rolu doslova užíval!

Herecká hviezda oslavovala okrúhle narodeniny len nedávno, a to spolu s lídrom kapely U2, Bonom. No zatiaľ čo Sean sa zabával len strohé dve hodiny, jeho spoluoslávenec vydržal popíjať ešte ďalších šesť. Medzi hosťami figurovali aj dospievajúce ratolesti oboch päťdesiatnikov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu