Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sean Penn: Kto povedal, že aj dlhoročné manželstvo nemôže skrachovať?

Sean Penn s manželkou Robin Zobraziť galériu (4)
Sean Penn s manželkou Robin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Oscarový herec Sean Penn (48) požiadal o právnu odluku od manželky Robin Wright Penn (43) po trinástich rokoch manželstva.

Podľa súdnych spisov sú dôvodom "neprekonateľné rozdiely". Herec žiada spoločné fyzické a právne opatrovníctvo ich dvoch detí - dcéry Dylan Francis (18) a syna Hoppera Jacka (15), informoval magazín People na svojej webovej stránke. Penn a jeho o päť rokov mladšia manželka začali rozvodové konanie už v decembri 2007. Po štyroch mesiacoch si to však rozmysleli a súdny úradník žiadosť o rozvod zrušil.

Dvojica sa začala stretávať na začiatku 90. rokov po Pennovom rozvode s Madonnou. Zosobášili sa v roku 1996 a nakrútili spolu viacero filmov, vrátanie snímok Hurlyburly (1998) a She's So Lovely (1997).

Sean Penn získal tento rok Oscara za stvárnenie gayského aktivistu Harveyho Milka v dráme Milk. Po prvý raz si cenu Americkej filmovej akadémie odniesol za hlavnú úlohu v kriminálnej snímke Clinta Eastwooda Tajomná rieka (2003). Známy je aj z filmov ako Zabijem Nixona! (2004), Všetci kráľovi ľudia (2006) alebo Ja som Sam (2001). Robin Wright Penn si zahrala napríklad vo filmoch Vyvolený (2000), Správa vo fľaši (1999) alebo Forrest Gump (1994).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu