Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sean Penn: Obvinený z ublíženia na zdraví a vandalizmu!

Sean Penn Zobraziť galériu (7)
Sean Penn (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hollywoodskeho herca a režiséra Seana Penna v piatok obvinili z ublíženia na zdraví a vandalizmu. V prípade odsúdenia si môže 49-ročný rodák z Kalifornie posedieť za mrežami až 18 mesiacov. Penn 2. októbra 2009 napadol v Los Angeles fotografa a rozbil mu techniku.

Celý incident nakrútil kameraman portálu TMZ.com. Podľa hovorcu losangeleského prokurátora Franka Mateljana sa bude o osude herca známeho z filmov Mŕtvy muž prichádza (1995), V koži Johna Malkovicha (1999), Tajomná rieka (2003) či Milk (2008) na súde rozhodovať 22. marca. Samotný Penn ale na pojednávaní nebude prítomný. Zastupovať ho bude jeho obhajca.

Pre dvojnásobného držiteľa prestížneho Oscara to nebol prvý incident s fotografom. Už v roku 1987 ho odsúdili na 60 dní väzby pre útok na osobu s týmto povolaním. Odsedel si napokon 33 dní. Penn vtedy na fotografa zaútočil, pretože si myslel, že chcel pobozkať jeho vtedajšiu manželku, speváčku Madonnu. Obvineniam z ublíženia na zdraví pre útok na paparazzi čelili v poslednom čase viaceré známe osobnosti, napríklad hudobník Kanye West alebo herec Gerard Butler. Prvý menovaný musel fotografovi preplatiť rozbitú techniku a odpracovať 50 hodín verejnoprospešných prác.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu