Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mojsejová oslavuje narodeniny: Vieme, čím ju Braňo prekvapil!

Nora Mojsejová a Braňo Mojsej Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová a Braňo Mojsej

BRATISLAVA/KOŠICE – Nora Mojsejová dnes oslavuje svoje 52. narodeniny. A hoci momentálne prežíva krízu v manželstve s Braňom (42), on na jej sviatok nezabudol. Topky.sk zisťovali, aké prekvapenie pripravil svojej polovičke hudobník.

Košická podnikateľka Nora Mojsejová má dnes presne 52 rokov. Svoje narodeniny však neoslavuje žúrovaním, ale prácou. Ako sme totiž zistili, pripravuje sa na svoju bratislavskú módnu šou, počas ktorej odprezentuje 20. októbra vlastnú tvorbu. „Momentálne som v dielni pri krajčírkach,“ povedala nám Nora, keď sme jej blahoželali k sviatku. „Dostala som tortu a množstvo kvetov. Ani ich nemám kam dávať,“ tešila sa Mojsejová, ktorú obdaroval aj manžel Braňo.

Keď sme sa s košickým hudobníkom spojili, povedal nám, že na svoju polovičku nezabudol. A to i napriek tomu, že je s manželkou momentálne v rozvodovom konaní. „Už týždeň som rozmýšľal nad tým, čo jej kúpim,“ povedal Mojsej. Ako ďalej prezradil, nakoniec sa rozhodol pre darček, ktorým nič nepokazí. „Nora miluje deky. Je na ne doslova zaťažená. Má ich toľko, že by do nich mohla zabaliť celý dom. Kúpil som jej preto také dve luxusné,“ dozvedeli sme sa od speváka, ktorý k teplým prikrývkam pribalil aj kozmetický balíček.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu