Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mojsejová chce obliecť Ďurianovú: Dosť bolo handier z trhoviska!

Nora by Marianne ušila model z kvalitnej látky. Zobraziť galériu (6)
Nora by Marianne ušila model z kvalitnej látky.

BRATISLAVA/KOŠICE – Vzala by ju do parády! Nora Mojsejová (52) už o pár dní predstaví svoju kolekciu šiat v jednom z bratislavských hotelov. Pri tejto príležitosti sme sa s podnikateľkou porozprávali o jej tvorbe a o vkuse našich známych tvárí. Ako prvú by vzala Košičanka do parády moderátorku Mariannu Ďurianovú (33). Tej by v skrini urobila poriadok!

Už 20. októbra sa koná v Bratislave módna prehliadka, počas ktorej Nora Mojsejová predvedie 30 modelov z vlastnej dielne. Ako nám blondínka prezradila, počas tvorby šiat je jej ruka prítomná vo všetkých fázach výroby – od návrhu, cez výber látok, až po voľbu doplnkov.

Mojsejovej zákazníčky musia byť s jej kúskami spokojné. Ako sa od Nory dozvedáme, pri výrobe siaha po materiáloch najvyššej kvality. Nečudo, že sa kvôli tomu môže cena za niektorý model vyšplhať poriadne vysoko. „Najviac stála večerná toaleta so swarovského kryštálmi. Hodnota bola približne 3 000 eur,“ prezradila Nora.

Mojsejovej sme sa ako návrhárky tiež spýtali, ktorá známa tvár zo slovenského šoubiznisu sa podľa nej zle oblieka. Podnikateľka ihneď pohotovo zareagovala: „Marianna Ďurianová. Je to mladá pekná žena, ktorá by si mala dať záležať na tom, čo si dá na seba. Určite by si nemala obliekať lacné rifle z trhu, pretože to je vidno. Ja by som jej v prvom rade ušila model z kvalitnej látky.“ Vzápätí na to Košičanka vyzdvihla vkus Adriany Kmotríkovej. „Aj keď je od Marianny staršia, vždy vyzerá upravene a luxusne,“ dodala Mojsejová, ktorá má v pláne otvoriť zopár butikov na Slovensku, ale aj v Prahe.

Ak sa chcete módnej šou Nory Mojsejovej zúčastniť, zapojte sa do našej súťaže. Pre viac informácií kliknite SEM.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu