Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Paris zrušila zásnuby!

Paris Latsis nebol schopný rodičom povedať, že sa chce oženiť. Zobraziť galériu (14)
Paris Latsis nebol schopný rodičom povedať, že sa chce oženiť.

LOS ANGELES - Zo svadby snov Parisovcov nebude nič! Dedička siete hotelov Paris Hilton (24) sa totiž rozišla so svojím miliardárskym menovcom Parisom Latsisom (22). A dôvod? Mladý Paris nebol schopný rodičom povedať, že je s Paris zasnúbený a chcú sa zosobášiť.

Parisova hra na skrývačku praskla, keď Paris chcela na obrovskej párty svojich rodičov predstaviť rodičom svojho nastávajúceho. Jej budúci svokrovci sa však na párty vôbec neukázali. Paris to neodradilo a naďalej trvala na ich zoznámení. To však ešte nevedela, že Parisovi rodičia vôbec neboli nadšení, keď sa v uplynulých týždňoch z gréckej tlače dozvedeli o úletoch mladej dedičky.

Keď im potom Paris oznámila, že je budúca nevesta ich syna, Parisova matka sa nervovo zrútila. Jeho otec potom len potvrdil, že amatérsku pornoherečku a kráľovnú večierkov do rodiny nechcú. Okrem toho pripomenuli, že ich syn pred nimi nikdy nespomínal, že by si chcel Paris vziať za ženu. To už bolo priveľa. Paris sa urazila a s gréckym miliardárskym synom lodiara zrušila zásnuby.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu