Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hrbatého prúser pred manželkou: Tá sa takto kyslo zatvárila!

Hrbatého trapas pred manželkou! Zobraziť galériu (4)
Hrbatého trapas pred manželkou!

BRATISLAVA – Zvyká si na ňu ťažko! Jeden z našich najúspešnejších tenistov Dominik Hrbatý (32) sa nedávno tajne oženil. Po dva a pol ročnej známosti si vzal Nellu Petrovú (30). Tento fakt však akoby športovec zatiaľ ignoroval.

Ako nedávno vysvitlo, Dominik Hrbatý si nevie zvyknúť na to, že už je v chomúte. Počas rozhovoru, ktorý poskytol markizáckej Smotánke, o svojej manželke hovoril po starom ako o priateľke.

Keď sa ho totiž redaktor spýtal, kedy očakávajú prírastok do rodiny, tenista odvetil: „Okolo Vianoc. Zhruba 3. januára. Deň na to mám ja narodeniny. Keby sa to podarilo vtedy, bol by to pre mňa najkrajší darček, aký som v živote dostal. Mená zatiaľ navrhla priateľka. Ja mám nejaké, ktoré ona zamietla,“ znelo z jeho úst.

To, že manželku označil iba za priateľku, si Dominik vôbec neuvedomil.  Upozornil ho na to až všímavý redaktor. „Vidíte, ja sa stále mýlim. Je to ešte čerstvé. Ja si na to zvykám. To, keď je človek celý život zvyknutý na priateľky, tak potom hovoriť manželka je ťažké,“ ospravedlňoval sa Hrbatý, ktorý prezradil, že v tomto ani jeho životná polovička nie je výnimkou. „Ani ona si nevie zvyknúť. Je to moc skoro. A tým, že do spoločnosti nechodíme, tak sa nepredstavujeme, a potom to ujde občas,“ dodal zahanbene Dominik.

Jeho manželka ale vyzerala, akoby ju toto prerieknutie na okamih zamrzelo. Brunetka sa po jeho rečiach mierne zahanbila a na chvíľu jej dokonca zamrzol aj úsmev na tvári. Snáď si tenista na svoj nový status čo najskôr zvykne a Nellu tak už neprivedie do pomykova.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu