Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Supermodelka na záťahu: Zdvihnutá sukňa a oplzlé gestá!

Janice Dickinson sa po päťdesiatke správa ako pubertiačka Zobraziť galériu (7)
Janice Dickinson sa po päťdesiatke správa ako pubertiačka

LONDÝN – Najväčšia hanba na svete? Ísť von s bývalou supermodelkou Janice Dickinson (55)! Vyhrnutá sukňa, oplzlá mimika a tackavý krok exhviezdy prehliadkových mól dokonale zahanbil jej spoločníčku Jo Wood. Tá radšej sklopila oči a tvárila sa, že s Janice nemá nič spoločné!

Nevie sa správať! Zdá sa, že bývalá supermodelka sa nechystá upokojiť ani s pribúdajúcimi rokmi. Hoci jej už ťahá na šesťdesiatku, od usadnutej dámy má poriadne ďaleko. Na párty predstavujúcej kabelky Kate Moss sa správala ako tínedžerka v najťažšej puberte – a zahanbila nielen seba, ale aj svojich známych.

Spýtať by ste sa na to určite mohli jej kolegyne, rovnako starej exmodelky Jo Wood. Keď si všimla, že si Janice zdvíha sukňu a predvádza svoje čierne čipkované nohavičky, bolo na jej mimike jasne vidieť, že by sa z jej spoločnosti najradšej nenápadne vytratila. Zdá sa, že odhaľovanie svojich nohavičiek si Janice v poslednej dobe extra obľúbila. Podobné gesto totiž predviedla aj pred pár dňami po módnej prehliadke Vivienne Westwood. A hoci má brunetka na svoje roky aj vďaka chirurgom skvelú postavu, o jej správaní sa žiadne pozitívum povedať nedá!

Na párty sa okrem problémovej Janice objavili aj ďalšie známe tváre. Bola tu, samozrejme, supermodelka Kate Moss, expriateľka Kanye Westa Amber Rose či herečka Sadie Frost. Ide už o druhú kolekciu kabeliek, ktoré Kate pre módnu značku Longchamp navrhla. Netají pritom, že sa riadi najmä svojím vkusom. „Robím vlastne svoje vysnívané kabelky,“ prezradila spokojne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu