Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Stará prežila v Turecku drámu: Strach o bračeka, skončil v nemocnici!

Dominika Stará prežívala na dovolenke drámu kvôli chormu bratovi. Samkovi Zobraziť galériu (10)
Dominika Stará prežívala na dovolenke drámu kvôli chormu bratovi. Samkovi

BRATISLAVA - Finalistka Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (17) sa pred pár dňami vrátila z rodinnej dovolenky, ktorú strávila s najbližšími v Turecku. Pobyt však nedopadol úplne najlepšie. Ako pre topky.sk plavovláska prezradila, oddychová idylka sa zmenila na strach o mladšieho bračeka Samka (2).

Mladá speváčka Dominika Stará, jej rodičia a dvaja bratia Janko (13) a Samko (2) si nedávno užívali slnečné lúče na dovolenke v Turecku. Hoci zo začiatku bol ich pobyt v krajine bezproblémový, po pár dňoch sa zmenil na drámu.

Topky.sk zistili, že najmladší súrodenec bronzovej superstaristky skončil v nemocnici na infúziách. „Ochorel nám. Dostal zápal priedušiek. Museli sme vyhľadať odbornú pomoc. Dokonca musel jednu noc stráviť v zdravotníckom zariadení,“ povedala Dominika, ktorá ďalej dodala, že teraz je už všetko v poriadku. „Už je zlý ako čert,“ smeje sa plavovláska.

Ako sme sa od Dominiky ďalej dozvedeli, po navráte na Slovensko opäť zasadla do študentských lavíc. K školským povinnostiam jej však najnovšie pribudli aj pracovné. Pripravuje sa totiž na úlohu v novom muzikáli s názvom Trik Trejsy, ktorého premiéra je naplnánovaná na koniec októbra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu