Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dominika Stará verejne o sexe: Priznala, že je panna!

Dominika priznala, že so sexom ešte čaká. Zobraziť galériu (4)
Dominika priznala, že so sexom ešte čaká.

BRATISLAVA – Čaká na toho pravého! Mladá, takmer už sedemnásťročná Dominika Stará odpovedala v našom utorkovom online rozhovore aj na intímne otázky. Prezradila dokonca možno viac, ako pôvodne chcela. Nezdráhala sa napísať odpoveď ani na to, kedy mala prvý sex, či nafotí akty ia ako by mal vyzerať jej partner.

Nádejná mladá speváčka Dominika Stará, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, je krehké a slušne vychované žieňa. Už počas šou hrdo priznávala, že je nábožensky založená a že verí v Boha. V utorok v topkárskom online rozhovore odhalila aj svoje intímne súkromie.

Zvedaví čitatelia sa pýtali na všetko a mladá speváčka im úprimne odpísala. Dokonca aj na otázku o sexe. Tá znela: „V koľkých si mala prvý sex?“ Plavovláska však takmer bez ostychu odvetila: „Je to trošku osobná otázka....ešte som nemala,“ priznala, Stará, čím dala jasne najavo, že je panna.

Čitatelia boli zvedaví aj na to, či by Dominika nafotila akty. „Nikdy v živote. Za nič na svete,“ odvetila bronzová SuperStar, ktorá prezradila aj to, že  je momentálne bez priateľa a stále čaká na toho pravého. A aký by mal byť? „Čo sa týka vzhľadu, tak asi vysoký a taký tmavší. Ale hlavne, nech má pekné srdiečko. Hlavne by ma mal mať rád takú, aká som,“ odpísala blondínka. Viac sa dozviete z utorkového online rozhovoru TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu