Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prekliatie Dominiky Starej: Tomuto sa hovorí smola!

Dominika Stará so zranenou rukou. Zobraziť galériu (4)
Dominika Stará so zranenou rukou.

BRATISLAVA – Smola sa jej lepí na päty! Mladá nádejná speváčka Dominika Stará (17) je bezpochyby krehké žieňa. O čom svedčí aj fakt, že stačí, aby sa len troška buchla a nešťastie je na svete.

Sympatická bronzová Česko Slovenská SuperStar Dominika Stará, ktorá momentálne skúša šťastie aj ako moderátorka Talentmanie, má neuveriteľnú smolu. Ako pre topky.sk prezradila, dochrámala si po druhýkrát tú istú ruku. „Ja som bola teraz na jazykovom pobyte na Malte a hneď prvý deň som sa šmykla a tresla som si ruku. Dosť to bolelo a trošku mi to tam zle ošetrili. Mne sa ťažko zrastajú takéto veci. Nevedeli, čo s tým je. Oni mi to iba previazali obväzom, a potom zistili, že je to iba narazené, že by to nemalo byť zlomené. Dali mi to do takejto ortézy,“ ukázala nám Dominika, ktorá je už vraj zvyknutá robiť veci jednou rukou.

Keďže ja som taký typ, že ja sa iba troška buchnem a hneď je to narazené a musí to ísť do sadry, tak som už zvyknutá robiť všetko jednou rukou. Ale aj mamina mi veľmi pomáha,“ netajila speváčka. Tá priznala, že presne tú istú ruku už raz v sadre mala. „Už som ju raz mala zranenú. Vtedy som sa pošmykla vo vani, lebo som sa naťahovala po sprchovací gél. Vtedy mi tam praskla žila,“ priznala nám nádejná moderátorka Talentmanie, ktorá si myslí, že jej ľavá ruka je strašne nešťastná.

Na prenos si však Stará dala ortézu z ruky dole. Zaujímal nás dôvod, prečo nechce divákom ukázať, že má ruku zranenú. „Nemám rada takúto hru na city, ja si to dám dole, lebo je to snímateľná ortéza,“ vysvetlila nám bývalá superstáristka, ktorá kvôli talentovej šou preložila aj rodinnú dovolenku.



Dominika Stará, ruka v sádre, milotice


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu