Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dominika Stará sa odhalila: Takto vyzerá v plavkách!

Dominika Stará v plavkách. Zobraziť galériu (7)
Dominika Stará v plavkách.

BRATISLAVA – Ukázala svoju postavičku! Mladá speváčka Dominika Stará (16) si nedávno užívala dovolenku spolu so svojou rodinou. Bronz chytala v neďalekom Chorvátsku. Topky.sk získali fotografie blondínky, ktorá sa nehanbila a ukázala sa aj v plavkách.

Bronzová Česko Slovenská SuperStar Dominika Stará si popri mnohých aktivitách našla čas aj na oddych. Spolu s rodinou sa totiž nedávno vrátila z dovolenky. „Boli sme v Chorvátsku celá rodinka. Bolo super,“ prezradila mladá slečna, ktorá sa už čoskoro chystá opäť opustiť Slovensko.

„Zajtra odchádzam na týždeň na Maltu. Na študijný pobyt. Idem sa učiť angličtinu,“ dozvedeli sme sa od Dominiky, ktorá však s rodinou plánuje ešte jednu dovolenku. "Koncom augusta, alebo začiatkom septembra by sme chceli ešte niekam ísť. Možno do Turecka,“ povedala Stará, ktorá zahodila zábrany a ukázala aj svoju štíhlu postavu.

Zvedavcom zo včerajšieho online rozhovoru  však odkázala, že nahá sa rozhodne neopaľuje. „Samozrejme, že sa opaľujem v plavkách,“ ozrejmila blondínka, ktorá pridala aj dôkaz. Fotografie z dovolenky, ktoré nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu