Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Perverzák v ČS má Talent: Obťažoval Bílú!

Rasťove vystúpenie priviedlo Bílú do rozpakov. Zobraziť galériu (6)
Rasťove vystúpenie priviedlo Bílú do rozpakov.

BRATISLAVA – Poriadne sa rozpálil! Pohľad na speváčku a porotkyňu šou Česko Slovensko má Talent Lucii Bílú (44) priviedol do varu jedného z účastníkov bratislavského kastingu. Vystúpenie Popradčana Rastislava bolo totiž plné chlipných rečí a lačných pohľadov!

Dvojzmyslami nešetril! Rastislav Dalecký sa rozhodol, že porotu v talentovej súťaži poctí ochutnávkou z vlastnej hudobnej tvorby. Pred trojicu odborníkov sa teda postavil s piesňou, ktorú sám skomponoval. Tí však zo „speváka“ nadšení neboli. Práve naopak!

Spočiatku sa zdalo, že je Popradčan neškodný. Jeho skladba sa totiž niesla v romantickom duchu. Akonáhle sa však dostal k refrénu, porota spozornela. „Chcem ťa pretiahnuť...“ znelo z Rasťových úst. Od toho momentu tŕpli Kraus, Slávik a Bílá. Báli sa, čo ďalšie ešte z interpreta „vylezie.“

Najviac bola na vážkach česká speváčka, ktorá tušila, že sa muž zameria práve na ňu. A tak sa aj stalo. Počas toho, ako spieval, sa na Lucii uprene díval a slová úchylnej piesne adresoval práve jej. Našťastie sa však porotkyňa nenechala vyviesť z miery a po skončení netaktného vystúpenia poznamenala: „Nie som si istá, či som pochopila ten refrén.“ Nuž, Bílá zrejme neprecítila „romantiku“... a tak Rasťove túžby zostali nevypočuté. Unesený nebol ani porotca Slávik. „To kto vymyslel tento stupídny text?" pýtal sa Rasťa nechápavo. Ako úchylné vystúpenie okomentoval porotca Kraus? To si budete môcť vypočuť už túto nedeľu večer na Jojke.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu