Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tejto kráske ťahá na 40? Po pôrode je nádherná ako nikdy doteraz!

Drew Barrymore sa pomalými krokmi blíži k prahu štyridsiatky, jej tvár však odráža mladosť a sviežosť. Zobraziť galériu (7)
Drew Barrymore sa pomalými krokmi blíži k prahu štyridsiatky, jej tvár však odráža mladosť a sviežosť. (Zdroj: Allure)

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Odkedy Drew Barrymore (37) priviedla na svet svoju vytúženú dcérku, neubehli ešte ani štyri mesiace. S popôrodnými kilami sa však oslnivá herečka zatiaľ vôbec ponáhľať nemusí. Aj pred blížiacou sa štyridsiatkou prekvitá krásou a žiari viac než kedykoľvek predtým.

Ako pravá hollywoodska diva! Väčšina celebrít si po pôrode dopraje poriadny oddych a do rozhovorov s médiami sa za žiadnych okolností nepúšťa. Drew Barrymore však do tejto kategórie nepatrí, o čom sa môžu presvedčiť čitatelia najnovšieho čísla magazínu Allure. Hoci sa herečka ešte zďaleka nedostala do pôvodnej formy, hrdo si zapózovala pred objektívom.

Drew počas tehotenstva zoženštela, čo sa odrazilo najmä na jej črtách tváre. Vyžaruje z nej totiž mäkkosť, prirodzený dámsky pôvab a takpovediac francúzsky šarm. Herečka sa nezľakla ani fotografií zo zákulisia, kedy mala na sebe len jednoduché tričko z bavlny a džínsy. Na všetkých výsledných záberoch pôsobí neuveriteľne sviežo, vďaka čomu by jej takmer štyridsiatku na krku nikto netipoval.

Kinematografická stálica prežíva dokonalé rodinné šťastie nielen pričinením dcéry Olive, ale tiež svojej zákonnej polovičky Willa Koppelmana. „Obaja sme veľmi výnimoční a zameraní na detaily. Milujeme umenie, hudbu a dobrodružstvá. Stále sa na sebe rehoceme,“ nešetrila chválou v rozhovore. Manželstvo jej okrem rodinnej idylky prinieslo aj spoluprácu s módnym domom Chanel, kde kedysi šéfoval jej svokor. O exkluzívne kúsky v jej garderóbe tak momentálne nie je núdza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu