Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bartošíková pod čepiec!

Martina porodila  Igorovi  synčeka Marka už pred tromi rokmi. Zobraziť galériu (2)
Martina porodila Igorovi synčeka Marka už pred tromi rokmi.

BRATISLAVA - Martina Bartošíková (33) chystá svadbu! Moderátorka Športových novín TV Markíza povie svoje áno dlhoročnému partnerovi, podnikateľovi a otcovi ich trojročného syna Marka - Igorovi Šimkovičovi.

Svadba sa bude konať netradične v piatok 19. augusta, a družičkou plavovlasej nevesty bude jej 14-ročná dcéra Petra z prvého manželstva.

"Peťka sa už veľmi teší. S Igorom si vynikajúco rozumie a prežíva to hádam ešte viac ako ja. A Marko? Ten to ešte nevníma," povedala sympatická Martina s úsmevom. Jedným dychom však dodala, že ju možno dobrá nálada o pár dní prejde. Na svadbu totiž nemajú pripravené ešte takmer nič! "Zatiaľ si z toho ťažkú hlavu nerobíme. Som však zvedavá, dokedy nám to vydrží," žartovala usmievavá moderátorka.

Akúsi matnú predstavu o tomto významnom dni však už predsa len má. Vernosť si chce mladý pár sľúbiť v evanjelickom kostole a pred dvomi dňami sa im podarilo dohodnúť aj miesto, kde sa bude konať svadobná hostina. "Pozveme na ňu najbližšiu rodinu a priateľov, bude ich okolo sedemdesiat. Dúfam, že sa všetci výborne zabavíme," prezradila Martina, ktorá sa bude vydávať v bielom. Svadobné šaty však zatiaľ hotové nemá. "Budú jednoduché a s dlhým rukávom. Šaty pre dcérku, ktorá bude družičkou, sa tiež ešte len šijú. Dúfam, že nám budú sedieť perfektne," nádejala sa modrooká blondínka. A prečo si sobáš naplánovali na netradičný piatok? "Nebudeme si ním kaziť víkend," odvetila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu