Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pôžitkársky porotca Kraus: Objednal si u súťažiacich striptíz!

Jan Kraus a vyzliekajúca sa huslistka Lucie. Zobraziť galériu (17)
Jan Kraus a vyzliekajúca sa huslistka Lucie.

OSTRAVA – Majú zapracovať na vyzliekaní! V Ostrave sa pred porotu súťaže Česko Slovensko má talent postavili aj dve sympatické huslistky. Eva Slaná (35) a Lucie Klasek (36) okorenili svoje vystúpenie tým, že zhodili večerné sukne a na pódiu zostali v obtiahnutých kožených nohaviciach. Porotca Jan Kraus (57) by však rád videl viac!

Talent určite majú! Na ostravskom kastingu sa predviedlo duo huslistiek, ktoré sú také dobré, že sa týmto svojím koníčkom vlastne živia. Okrem hry na hudobný nástroj prebehlo však počas vystúpenia aj niečo iné.

Na pódium prišli Eva a Lucie oblečené do outfitov, ktoré vyzerali ako večerné šaty. Po chvíli však išli sukne dole a blondínky zostali v obtiahnutých nohaviciach a sexi topoch. To sa celkom pozdávalo mužskej časti publika. „Ja som bol unesený už aj z tej verzie so šatami,“ povedal s úsmevom porotca Jaro Slávik.

Jan Kraus by však zrejme chcel vidieť ešte viac! „Pokiaľ ide o odhadzovanie oblečenia, skúste to ešte prepracovať,“ odporučil huslistkám. Jeho myšlienku ďalej rozvíjal aj moderátor Jakub Prachař. „Chcem sa spýtať na tie šaty, či by sa to dalo ešte nejako posunúť na vyšší level,“ pokúšal dámy v zákulisí. „Zatiaľ nám ešte nič sofistikovanejšie nenapadlo,“ odpovedali mu Eva a Lucie. Možno však nabudúce v záujme ďalšieho postupu odhalia zo svojich tiel aj niečo viac, keď už si to Kraus a Prachař želajú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu