Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šialený „mäsiar“ naštvaný na Bílú: Pre krv nemá pochopenie!

Lucie Bílá ľutuje, že kontroverzného iluzionistu neposlala ďalej. Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá ľutuje, že kontroverzného iluzionistu neposlala ďalej.

BRNO – Myslel si, že sa dostane ďalej! Kontroverzný kúzelník z šou Česko Slovensko má talent šokoval divákov aj porotu svojím krvilačným vystúpením. Zatiaľ čo porotca Jaro Slávik (36) bol z vystúpenia znechutený, Janovi Krausovi (57)sa netradičné číslo páčilo. O tom, či pôjde mladík domov alebo postúpi ďalej, rozhodovala Lucie Bílá (44). Muža poslala domov. Neúspech ho zaskočil.

Spytuje si svedomie! Lucie Bílá (43) vyhodila zo súťaže Česko Slovensko má talent kúzelníka, ktorý si počas kastingu rezal jazyk, či ruku. „Ja mám veľmi rada krásne veci a toto už nikdy nechcem vidieť,“ poslala rezača preč spolu s Jarom Slávikom. Títo dvaja totiž prehlasovali Jana Krausa, čím dali iluzionistovi stop.

Šokujúce je, že Bílá si svoje rozhodnutie neskôr rozmyslela! Pri obede totiž priznala, že sa jej to uležalo v hlave a uvedomuje si, že neurobila správne rozhodnutie. „Chýba mi ten kúzelník, čo si rezal jazyk,“ priznala. Už je však neskoro.

Samotný účastník bol z neúspechu prekvapený. „Českému publiku sa človek nezavďačí. Chcel som prísť s niečím novým, čo tu nikto nerobí. Myslel som si, že to výjde, veď aj fakíri s podobnými kúskami postúpili. No Lucie Bílá to nepochopila, ale čo sa už dá robiť,“ dodal znechutene muž s nezvyčajným talentom.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!

 

VIDEO: Lucie Bílá a „rezač“ o morbídnych kúskoch počas vystúpenia, aj po ňom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu