Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krutý porotca Slávik šokoval sesterské duo: Chce ich rozdeliť!

Jaro Slávik sesterské duo neocenil, na postup má podľa neho len Pavlína (vľavo). Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik sesterské duo neocenil, na postup má podľa neho len Pavlína (vľavo).

PRAHA – Predsa je katom! Jaro Slávik (36) si už v úvode šou Česko Slovensko má talent vyslúžil nálepku najprísnejšieho člena poroty. Dokázal to aj na pražskom kastingu. Sestry, ktoré obe študujú spev, podľa neho jednoducho nemôžu postúpiť obe. Buď pôjde ďalej len jedna, alebo dostanú definitívny vyhadzov!

Postavil ich pred ťažké rozhodnutie! Na pražský kasting prišli šťastie vyskúšať aj sestry Mattiové. Jitka aj Pavlína študujú na konzervatóriu a spevu sa venujú už roky. Podľa Jara Slávika, však ako duo vôbec nie sú dobré!

Sestrám tak pripravil poriadne horúce chvíle. „Mne sa páčiš ty,“ povedal a ukázal na staršiu Pavlínu. „Buď pôjdeš sama, alebo nejdete ďalej vôbec,“ znel jeho krutý verdikt. Bohužiaľ, k jeho snahe o rozdelenie sestier sa pridal aj Jan Kraus.

„Samozrejme, že sme po týchto slovách poroty zostali smutné,“ povedali nám sestry. Ako nakoniec dopadli? Dopriala Jitka svojej sestre postup? Alebo sa Pavlína zo solidarity rozhodla, že ich účinkovanie v Česko Slovenskom talente týmto verdiktom nadobro skončí? Ako sa zamotaná situácia vyriešila, uvidíte už v nedeľu večer.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu