Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Operný zázrak Marián z Talentu: Tajomstvo jeho trápenia!

Marián Zázrivý sa spamätáva z rozvodu. Zobraziť galériu (9)
Marián Zázrivý sa spamätáva z rozvodu.

KOŠICE/PREŠOV – Smutný a unavený! Takto predstúpil Marián Zázrivý (36) pred porotu na brnenskom kastingu do šou Česko Slovensko má talent. Keď svojím spevom zabodoval, nemohol uveriť, že práve na neho sa usmialo šťastie. V súkromí totiž prežíva neradostné obdobie. Vieme, čo ho trápi.

Marián Zázrivý pôsobil ešte pred vystúpením tak zakríknuto, že moderátori zisťovali, čo sa s ním deje. Účastník talentovej šou pripísal svoje neveselé emocionálne rozpoloženie nedostatku spánku. To, že bol akýsi nesvoj, si všimla aj porotkyňa Lucie Bílá. Skonštatovala, že Popradčan vyzerá veľmi smutne.

Ako sa nám podarilo zistiť, príčinou jeho trápenia je stroskotané manželstvo. „Marián pred rokom prežil rozvod. Veľmi zle sa z toho spamätáva. Dokonca schudol 50 kíl,“ prezradil nám náš zdroj. Zázrivý však o tejto téme príliš hovoriť nechce, pravdepodobne s rozvodom stále nie je vyrovnaný. „Rozhodnutie manželky o rozvode bolo pre mňa prekvapujúce. Ale neschudol som od trápenia. Proste som po rozvode začal na sebe pracovať,“ komentoval to nádejný spevák.

To, že všetko prežíva veľmi citlivo, ukázal aj po hodnotení poroty, kedy sa rozplakal. Nešlo však len o slzy šťastia. Keď sa totiž moderátor Pyco spýtal, s kým sa podelí o radosť z postupu, nasledovala smutná odpoveď. „Nemám s kým, som úplne sám. Už nikoho nemám, len sestru,“ prezradil Marián o žene, ktorá je jeho jedinou blízkou osobou a zdieľa s ňou spoločnú domácnosť.

Ako však naznačil Jakub Prachař, možno nakoniec talentová šou prinesie tomuto nezamestnanému spevákovi šťastie nielen v profesionálnej, ale aj v súkromnej oblasti. Držíme mu palce!

 VIDEO: Marián Zázrivý v Česko Slovensko má talent.

 

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu