Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Talentované Záhoráčky: Slávik o nich pochyboval, oni nadchli Slovensko aj Čechy!

Katarína (12) a Zuzka (16) Winklerové zo Záhoria Zobraziť galériu (6)
Katarína (12) a Zuzka (16) Winklerové zo Záhoria

BRATISLAVA – Zimomriavky po celom tele! Včera večer odštartovala na Prime a Jojke medzinárodná šou Česko Slovensko má talent. Úvodná časť obsahovala zostrih z jednotlivých kastingov. Medzi účinkujúcimi sa objavili aj nadané sestry Katarína (12) a Zuzka (16) Winklerové zo Záhoria, ktoré svojím vystúpením zdvihli všetkých zo stoličiek.

Skromné dievčatá sa pred porotu postavili s neveľkými očakávaniami. „Chcela by som byť muzikálovou speváčkou. A dnes sa mi splní taký menší sen, keďže si zaspievam pred takým veľkým publikom,“ povedala staršia zo sestier Zuzana. Keď dievčatá oznámili odborníkom, že idú spievať skladbu Tell him - duet od Barbary Streisand a Céline Dion, porotca Jaro Slávik pochybovačne poznamenal: „Ten máme veľmi radi, za ten sme už povyhadzovali ľudí...“

V momente, ako dievčatá spustili, zostali všetci milo prekvapení. Porotkyňa Lucie Bílá iba blažene pozerala na výkon mladých dievčat. A spolu s ňou aj celá sála divadla. „Bolo to úžasné, kvôli tomuto sa dnes oplatilo vstať,“ zmenil rétoriku Slávik po tom, čo sestry odspievali. Aj česká speváčka bola nadšená. „Tam hore vás musia mať poriadne radi, keď vás obdarovali toľkým talentom. Bolo to krásne,“ rozplývala sa Bílá.

Mladé Záhoráčky si svojím výkonom zabezpečili postup do ďalšieho kola. Všetci traja porotcovia ich totiž bez najmenšieho zaváhania posunuli ďalej. „Pre mňa je to najväčšie možné áno,“ vyjadril sa nekompromisný Slávik.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!

VIDEO: Vystúpenie Zuzany a Katky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu