Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Kradnem, kde môžem, priznáva Gwen Stefani

Gwen Stefani Zobraziť galériu (28)
Gwen Stefani

NEW YORK - Na Gwen Stefani by si jej okolie malo dávať veľký pozor. Americká speváčka totiž podľa vlastných slov kradne, kde môže, a nešetrí naozaj nikoho - dokonca ani blízkych priateľov.

V prípade 35-ročnej popovej hviezdy však nejde o záchvat kleptománie, ale o snahu pozbierať čo najviac nápadov pre vlastnú módnu značku LAMB, ktorá ponúka oblečenie a doplnky a je pomenovaná podľa jej úspešného sólového albumu Love Angel Music Baby.

Speváčka priznáva, že je "módny parazit" a že nápady pre svoju novú kolekciu ukradla priamo slávnej punkovej návrhárky Vivienne Westwoodovej. Dokonca nemala problém okopírovať jej typický pirátsky štýl. "Som nenásytná. Strašne rada vyhľadávam veci a privlastňujem si ich," hovorí Gwen. "Kamarátom hovorím: 'Neberte si na seba nič, čo by som mohla nosiť aj ja, pretože inak si to od vás požičiam a neuvidíte to skôr, než sa to objaví v mojej novej kolekcii.'"

Sexy speváčka priznáva, že má módu v krvi po matke, babičke a prababičke a že už ako školáčka experimentovala s ihlou a niťou. Na strednej škole a v kapele No Doubt si potom svoje šaty navrhovala i šila sama.

Magazín Harpers & Queen tento rok v apríli označil Gwen Stefani za najlepšie oblečenú ženu sveta. Podľa časopisu dokáže pôsobiť uhladeným a okúzľujúcim dojmom, aj keby sa vzdala svojej profesionality a bezstarostnosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu