Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Superstaristka Stará sa bojí o život: Jej dom musela strážiť polícia!

Dominika Stará Zobraziť galériu (4)
Dominika Stará

BRATISLAVA/ ŠAMORÍN - Ako v zlom filme! Bývala finalistka Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (16) musí v týchto dňoch čeliť nepríjemným útokom. Život jej strpčuje neodbytný fanúšik, ktorý je ňou priam posadnutý. Pri nedávnom incidente musela dokonca zasahovať polícia.

Daň za slávu! Dominiku už dlhšie obťažuje neodbytný fanúšik Ivan, ktorý žije v predstave, že s plavovláskou tvorí pár. Myslí si to preto, že niekto Starej ukradol na sociálnej sieti Facebook "identitu", a vydáva sa za ňu. Naivného mladíka presviedča o vzájomnej láske. Došlo to až tak ďaleko, že speváčkin priaznivec dokonca naháňal svoj idol počas koncertného vystúpenia.

„Rozbehol sa za mnou, zdrapol ma a vykrikoval, že spolu chodíme, len média o tom ešte nevedia,“ opísala blondínka nepríjemný incident, ktorý sa odohral iba nedávno. Keď pracovníci bezpečnostnej služby videli Dominikinu vyplašenú tvár, ihneď Ivana schmatli a odtiahli ho od nej bokom.

„Začalo nám to nejakým spôsobom prerastať cez hlavu,“ priznala speváčkina mama - Adriana Stará, keď sme ju v súvislosti s týmto problémom oslovili. Potvrdila nám, že ide o zhruba dvadsaťročného muža z Bratislavy. „On je zrejme chorý. Ťažko sa mu rozpráva a je to na ňom aj vidno,“ poznamenala na adresu obdivovateľa, ktorý jej dcéru už dlhšie otravuje. „Vyvolával nám na pevnú linku. Raz dokonca aj 50 krát za deň,“ dodala, pričom poznamenala, že si ju kvôli tomu už dali zrušiť.

Vyčíňanie však stále neutícha! Zamilovaný Ivan sa totiž vybral za svojou láskou na výlet do Šamorína, kde plavovláska býva. „Keď som sa dozvedela, že prišiel, hneď sme kontaktovali primátora. Ten ochotne poslal mestských policajtov k domu, aby na to dohliadli,“ povedala Adriana, ktorá bola v tom čase na ceste do Bratislavy.

Speváčkina mama sa rozhodla celú situáciu riešiť tak, že sa spojila s Ivanovými rodičmi. „Kontaktovala som jeho mamu a prosila ju, nech na syna dohliadne. Ja si svoju dcéru budem chrániť, aj keby som ho musela zažalovať,“ uzavrela tému dotieravého obdivovateľa ráznymi slovami Stará. Uvidíme, či to pomôže...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu