Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Stará sa mení na nepoznanie: Z krehkej blondíny odvážna rockerka!

Zmenená Dominika Stará Zobraziť galériu (5)
Zmenená Dominika Stará

BRATISLAVA - Tá sa ale nezdá! Finalistka Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (16) sa po skončení šou poriadne zmenila! Len nedávno si prefarbila blond vlasy na hnedo a teraz prekvapuje aj novým imidžom. Je z nej odvážna a sexi rockerka!

Na nedávnom galavečere v pražskom divadle, ktorý sa konal pri príležitosti odovzdávania českých cien ANNO 2009, takmer nikto nespoznal Dominiku Starú. Bronzová Česko Slovenská SuperStar sa na pódiu predviedla nielen s novou farbou vlasov, ale aj s úplne iným imidžom, než na aký sme boli doteraz u nej zvyknutí.

Z krehkej blonďavej princezničky sa totiž stala sexi divoká rockerka. Čierne krátke volánové šaty, na nich červená kožená bundička a vyčesané vlasy dohora vytvorili z Dominiky odvážnu dominu. "Ja mám veľmi rada rockovú hudbu. Aj s kapelou hrávam takýto štýl muziky," povedala čerstvá brunetka, ktorá sa s novým imidžom doslova zžila. "Cítila som sa v tom dobre. Páčilo sa mi to. Obliekli nás tak, aby to sedelo k tej piesni," prezradila Dominika, ktorá si zaspievala v ten večer duet s českým spevákom Petrom Bendom.

A prečo vlastne išla Dominika dotmava? "Vrátila som sa k pôvodnej farbe. V SuperStar ma odfarbili na blondínku. Vlasy sa mi neustálym upravovaním dosť zničili. A keďže nie je práve najlepšie riešenie odfarbovať si od šestnástich vlasy na blond, tak som ich zafarbila,“ povedala na margo svojho nového účesu pre topky.sk superstaristka. Musíme podotknúť, že takýto look speváčke nesmierne pristane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu