Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Stará nevie, čo so sebou: Dominika, STOP experimentom!

Dominika Stará  a jej farebné experimenty. Zobraziť galériu (6)
Dominika Stará a jej farebné experimenty.

BRATISLAVA - Neustále sa chce meniť! Bronzová Česko Slovenská SuperStar Dominika Stará (16) vystupovala počas trvania šou v roli nežnej blondínky. Po skončení speváckeho projektu však všetkých šokovala tým, že sa zmenila na odvážnu tmavovlasú rockerku. No aj tento imidž bol iba dočasný. Najnovšie sa totiž rodáčka zo Šamorína rozhodla opäť zaexperimentovať.

Vlasy sú korunou krásy. To si zrejme uvedomuje aj mladá speváčka Dominika Stará, ktorá počas posledného pol roka výrazne experimentovala so svojím imidžom. A to predovšetkým s farbou hrivy.

V speváckej šou Dominika oslňovala divákov ako krehká blondínka. Svedčalo jej to i napriek tomu, že ona sama tvrdila, že plavovláskou nikdy predtým nebola a ani ňou nechcela byť. Preto sa po šou snažila vrátiť k svojej pôvodnej farbe. A tak sa z nej stala brunetka. Ako hnedovlasú rockerku sme ju mohli napríklad vidieť v apríli na súťaži krásy Miss Slovensko 2010. 

Pred pár dňami však mladá speváčka opäť prekvapila novým imidžom. Dominika si totiž dala urobiť do hnedých vlasov blond melír. Keď sme sa jej na tieto neustále zmeny spýtali, dostalo sa nám takéhoto vysvetlenia: „Po SuperStar som mala veľmi zničené vlasy... nie som totiž blondína. Moja prirodzená farba je hnedá. Chcem, aby si vlasy na chvíľu oddýchli. Takže už žiadne farbenie,“ povedala speváčka. Uvidíme, ako dlho Dominike toto presvedčenie vydrží.

Sledujte TOPKY TV: Dominika o tom, prečo mení farbu vlasov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu