Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Plochá Christina Aguilera: Kam sa podel jej hlboký dekolt?!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (9)
Christina Aguilera

LOS ANGELES – Toto jej nevyšlo! Speváčka Christina Aguilera (29) je vizuálny chameleón. Mení účesy, farbu vlasov a trúfne si aj na netradičné róby. Občas to však vypáli v jej neprospech. Nedávno sa vybrala na žúr v šatách, v ktorých vynikli jej nohy. Mnohých však zaujalo niečo iné. Kde, preboha, nechala prsia?!

Na rôznych fotografiách z promo materiálov či vo videoklipoch to tak nikdy do očí nebilo. Niektorým zahraničným webom to samozrejme neušlo a už sa do Christiny “obuli“. „Okamžite zahoď tento model alebo si ho nechaj len na doma!“ objavilo sa na serveri, ktorý si podrobne všíma hollywoodsky svet smotánky. Objavili sa aj špekulácie, či si speváčka nenechala svoje poprsie zmenšiť. Tento druh publicity neprospieva jej imidžu okolo jej nového albumu Bionic.

Jej aktuálne pesničky sú totiž plné vzdychov, nadávok a dvojzmyslov. Nevyhýba sa v nich napr. opisom svojich pohlavných orgánov. Rada by preto vystupovala na verejnosti ako sexi potvora, ktorá múti chlapom hlavy. Bez plnšieho poprsia sa jej to však nemusí podariť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu