Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Christina Aguilera: Štátnu hymnu radšej nechaj na pokoji!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (6)
Christina Aguilera

LOS ANGELES – Menej je niekedy viac! Speváčka Christina Aguilera (29) otvorila finále NBA tak, ako je v USA zvykom: národnou hymnou. Tak ju šperkovala svojím špecifickým vokálom, až to dokonale prepálila. Pôvodná melódia hymny sa v jej podaní takmer stratila!

Blonďavá speváčka zaspievala pred finálovým stretnutím medzi basketbalistami Los Angeles Lakers a Boston Celtics. Poriadne sa do hymny oprela v akapela verzii, ale nie každému jej úprava sadla. Miestami mala čo robiť, aby vysoko nasadenú latku udržala!

Popstar však presvedčila, že hlas stále má. A lepšie promo k svojmu albumu Bionic si ani nemohla želať. Basketbal v USA milujú takmer všetci a ona toto vrcholné športové podujatie otvárala! Christina si sakramentsky verí a očakáva, že jej nový album sa objaví v predajnosti v prvej trojke.

Jej aktuálne dva hity sa už tešia veľkej obľube u našich južných susedov. Na oficiálnej stránke speváčky sa pred pár dňami objavilo video z Budapešti, kde sa skupinka mladých Maďarov rozhodla osláviť Christinin návrat na scénu svojráznym improvizovaným tancom v jednom z nákupných centier.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu