Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zvrhlá Christina Aguilera: Rajcuje ju latexový fetiš... Aj napriek vyrážkam!

Christina Aguilera diablicu nezaprie - v latexe sa doslova vyžíva Zobraziť galériu (8)
Christina Aguilera diablicu nezaprie - v latexe sa doslova vyžíva

LOS ANGELES – Cíti sa v ňom ako v druhej koži! Hoci väčšina jej kolegýň dráždivé outfity z latexu nemôže vystáť, Christina Aguilera (29) si ich nosenie doslova užíva. A neodradí ju dokonca ani alergická reakcia. Že na akom mieste má z neho vyrážky? To je otázka!

Sexi za každú cenu! Aj tak sa snaží popová hviezdička v médiách prezentovať, odkedy ohlásila vydanie svojho zbrusu nového albumu Bionic. Z toho síce stihla vypustiť do sveta len jeden singel, no vo vyzývavosti za ostatnými kolegyňami typu Lady Gaga nijako nezaostáva.  Videoklip Not Myself Tonight je totiž plný erotiky i odvážnych kostýmov... A jeho výroba bola hotovým mučením!

„Počas natáčania môjho videa som nešla do postele skôr ako o piatej ráno... v studenom daždi, zime, len v dvojdielnom outfite z červeného latexu. Boli to muky!“ prezradila úspešná blondínka v istom rozhovore. Ako však ďalej uviedla, na latex sa ani jediným slovom nikdy nesťažovala. Dokonca ani vtedy, keď prišla nepríjemná kožná reakcia – stále si svoj kostým užívala!

„Bola som znechutená od vyčerpania z nakrúcania. Bol to proste dlhý deň. Či som dostala kožnú alergiu na latex? Mala som zopár vyrážok na jednom mieste. Že kde? Ďalšiu otázku!“ šikovne sa Christina vyhla intímnej odpovedi. Dodala však, že oblečenie zo spomínaného materiálu ju naozaj vzrušuje, pretože v ňom vyniknú jej zvodné krivky. Či sa do niečoho podobného navliekla aj jej zákonná polovička, netuší a paradoxne, vraj po tom ani netúži!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu