Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Andrásy a Vacvalová: Dostali vyhadzov, DOD Markízy odignorovali!

Oliver a Elena na DOD do Markízy neprišli. Zobraziť galériu (4)
Oliver a Elena na DOD do Markízy neprišli.

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Vykašľali sa na to! Napriek tomu, že zabávači Elena Vacvalová (52) a Oliver Andrásy (52) sú už niekoľko rokov tvárami televízie Markíza, na včerajší Deň otvorených dverí neprišli. Žeby preto, lebo ich relácia v televízii skončila?!

Markíza už ich nezaujíma! Zhruba pred mesiacom sa Elena Vácvalová a Oliver Andrásy dozvedeli, že ich relácia Aj múdry schybí sa už na obrazovkách televízie neobjaví. Ak niekto chcel stretnúť dvojicu obľúbených zabávačov aspoň včera v Záhorskej Bystrici, nemal šancu. Na akcii určenej pre fanúšikov sa neukázali!

Ako sme sa od hovorkyne televízie Oľgy Dúbravskej dozvedeli, dvojicu si na Deň otvorených dverí pozvali. Ani jeden z nich sa však spomínanej akcie nezúčastnil. „Naša budúcnosť je v televízii neistá, tak som tam nešiel,“ prezradil nám Oliver. „Najprv zvažoval svoju účasť, potom sa zrejme rozhodol inak," povedala nám na adresu toho Dúbravská. Možno ho odradilo aj to, že by tam nemal ani svoju „parťáčku“ Vacvalovú.

Eňa ma totiž v týchto dňoch dovolenku. „Ospravedlnila som sa prostredníctvom esemesky,“ povedala nám. „Nie som urazená,“ povedala na adresu toho, že by sa jej vyhadzov z televízie nejakým spôsobom dotkol.

Aj keď Oliver a Elena na obrazovkách končia, mohli myslieť aspoň na fanúšikov. Tí merali ďalekú cestu, aby sa s obľúbencami stretli. Včera mali smolu. Podobne tak, ako aj v prípade redaktorov zo spravodajsko-publicistickej relácie Paľba, ktorá v Markíze tiež končí. Jej tváre narodeniny televízie, rovnako ako zabávači, osláviť neprišli.

Chcete vedieť, ako to v sobotu v Záhorskej Bystricii vyzeralo? Pozrite si foto v GALÉRII.

Viac článkov o DOD:

Ostrieľaná Banášová na DOD Markízy priznala: Z detí mám strach!

Ledecký mal na DOD nahé tanečnice: Puškárová a Studenková tiež provokovali!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu