Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Naobliekaná Vacvalová: Eňa, nik by ťa nespoznal!

Elena Vacvalová bola naobliekaná tak, že by ju málokto spoznal. Zobraziť galériu (10)
Elena Vacvalová bola naobliekaná tak, že by ju málokto spoznal.

BRATISLAVA – Maskovala sa alebo jej bola zima?! Humoristka Elena Vacvalová (52) prekvapila počas víkendu návštevníkov bratislavského nákupného centra. Do jeho priestorov totiž prišla poriadne naobliekaná a zahalená od hlavy po päty. A to i napriek tomu, že vonku pražilo slnko!

To, že má Vacvalová slabosť pre psíkov, je už dávno známe. Nečudo, že sa ich rozhodla podporiť na charitatívnom koncerte, ktorý sa cez víkend konal v priestoroch bratislavského nákupného centra. Cieľom podujatia bolo upozorniť na problematiku týraných havkáčov na Slovensku a tiež pomôcť nechceným a opusteným chlpáčom.

Zaujímavé je, že humoristka dorazila na akciu v nevšednom outfite. Zatiaľ čo si prítomní hostia užívali teplé počasie v krátkych rukávoch, ona sa zababušila. Na hlavu si nasadila šiltovku, oči zakryla tmavými slnečnými okuliarmi a okolo krku si previazala šál. Keď sme chceli zistiť, prečo sa Eňa tak naobliekala, odbila nás slovami: „Mám návštevu, ozvite sa neskôr." Na ďalší telefonát však už nereagovala. Neodpísala ani na esemesku.  

Okrem humoristky prišli štvornohých miláčikov podporiť aj moderátorka Alena Heribanová, moderátor Martin Pyco Rausch a herec Juraj Slezáček. V bratislavskom nákupnom centre na pódiu zaspievali Miro Jaroš, Zdenka Predná, Bystrík a mladý superstarista Denis Lacho.

Fotografie nájdete v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu