Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ostrieľaná Banášová na DOD Markízy priznala: Z detí mám strach!

Adela Banášová sa na DOD vždy poriadne zapotí. Zobraziť galériu (33)
Adela Banášová sa na DOD vždy poriadne zapotí.

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Strach a stres! To je to, s čím naša najpopulárnejšia moderátorka Adela Banášová (29) z času na čas bojuje. Na včerajšom Dni otvorených dverí v televízii Markíza priznala, že v blízkosti malých detí sa cíti nesvoja.

Tým sa veľa vysvetľuje! Už dlhšiu dobu sa v médiách špekuluje, prečo Adela Banášová stále odkladá materstvo. Jedným z dôvodov môže byť aj to, že držať drobca v náručí, jej naháňa strach. Dôkazom bol aj včerajší deň, kedy sa v Záhorskej Bystrici zišli rodiny s deťmi z celého Slovenska. Práve najmenší fanúšikovia robili skúsenej moderátorke starosti.

Adela bola včera doslova atrakciou všade, kde sa objavila. Ľudia na ňu pokrikovali, dotýkali sa jej, chceli sa s ňou vyfotiť. A práve k poslednej aktivite musí Banášová pristupovať zodpovedne. Najmä, keď ju chcú rodičia zvečniť so svojimi ratolesťami. „Oni ich vyložia na nejaké zábradlie, hocikam alebo mi ich dávajú do rúk a ja mám pocit zodpovednosti, strach, že to dieťa padne, že ho neudržím,“ priznala plavovláska, pričom dodala, že zodpovednosť za cudzie dieťa je pre ňu prirodzene stresujúca.

A nielen drobci naháňajú Adele strach. Nepríjemný bol aj starší pán, ktorý na moderátorku v ten deň agresívne pokrikoval. Nuž, aj to je odvrátená stránka popularity...

Chcete vedieť, ako to včera v Záhorskej Bystricii vyzeralo? Pozrite si foto v GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu