Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Angelina Jolie drasticky schudla: Vyzerá zničene ako nikdy!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tvrdý tréning a prísne diéty. Takýto program si v priebehu posledného roka naordinovala Angelina Jolie (35). Prísna životospráva údajne súvisela s herečkinou aktuálnou filmovou úlohou. Z jedálneho lístka vypustila mliečne výrobky a cukry. Podriadila jej tvrdú fyzickú prípravu a jej výsledkom je šľachovitá postava. Angelina, skutočne ti to stálo za to?

Fanúšikovia bedákajú, médiá ju kritizujú! Americkú herečku by všetci najradšej videli z obdobia jej postavy Lary Croft, keď sa pýšila plnšími krivkami. Jej vychudnutosť však súvisí s úlohou v aktuálnom akčnom filme Salt. Hrá v ňom agentku CIA, ktorá čelí obvineniam, že je ruská špiónka. Jej kostnatá postava sa síce hodí k postave vystresovanej agentky, otázne však je, či nehazardovala so svojím zdravím pre nič za nič. Film zatiaľ amerických divákov nezaujal. Hovorí sa dokonca o tom, že ide o najväčší filmový prepadák roka! Tvrdá sebadisciplína sa zrejme minula účinkom.

Namiesto cvičenia by si mala dať pár hodín herectva! Angelinu totiž kritizujú, že vo filme podala mizerný herecký výkon. Aj to sa odrazilo na slabých tržbách. Herečka je už alergická na kritiky z rôznych strán a zareagovala na to po svojom. Obmedzila styk s médiami! Je totiž presvedčená, že sa svojej úlohy zhostila výborne.

Spamätá sa? Blízki priatelia sa už pre herečkinu chudosť trápia. Ide totiž na doraz nielen v cvičení, ale aj v pracovnej zaneprázdnenosti. „Mala by už vyhľadať pomoc odborníka, veď je ako kostra,“ uviedol zdroj z jej blízkeho okolia. „Je veľmi vyťažená a ide za hranice svojich možností.“ Angelina si však obavy svojich priateľov nepripúšťa. Dúfajme, že vo filmovej úlohe, kde stvárni Kleopatru, nás prekvapí ženskejšími krivkami.

O filme si viac prečítajte tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu