Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsná tvár Angeliny: Blond vlasy, nahota a drogy!

Angelina Jolie teraz a v minulosti Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie teraz a v minulosti

LOS ANGELES – A je to vonku! To, že herečka Angelina Jolie (35) bola pekná divoška, nie je tajomstvom. Čo však predvádza na týchto fotkách, je na neuverenie. Nahé telo, sfetovaný pohľad a v zvodných ústach cigareta. Angelina, čo o tom povieš svojim deťom?!

Množstvo milencov a drogy! Tak vyzerá minulosť matky šiestich detí, Angeliny Jolie. Fotografie, ktoré sa objavili na verejnosti zachytávajú odfarbenú herečku ako pod vplyvom omamných látok pózuje pred fotografom – nahá! Jej česť chránia len krížiky z čiernej lepiacej pásky prelepené cez bradavky.

Fotografie vraj pochádzajú z roku 1999 a boli urobené počas štrnásťhodinového záťahu, na ktorom nechýbal sex ani drogy. Angelina vtedy patrila k najdivokejším hollywoodskym herečkám. „Tieto fotografie sú pre Angelinu pripomienkou tej časti života, na ktorú by určite chcela zabudnúť, na tienistý kus minulosti, ktorý však nemôže skrývať, ani pred Bradom,“ povedal na adresu týchto fotografií životopisec Andrew Morton. Ten ich zverejil zrejme najmä preto, aby urobil svojej knihe Angelina: Neautorizovaná biografia poriadnu reklamu. A to sa mu aj podarilo!

Ako to vysvetlí Bradovi? Jej partner, herec Brad Pitt, je známy svojím zmyslom pre rodinu. Preto bude pre neho zrejme ťažké zmieriť sa s tým, že jeho deti si budú môcť kedykoľvek pozrieť fotografie svojej nahej nadrogovanej matky. To by sa mu pri jeho bývalej manželke, „slušňáčke“ Jennifer Aniston, určite nestalo!

PRVÁ BIOLOGICKÁ DCÉRA ANGELINY JE CELÝ BRAD PITT

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu