Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rytmusov kontroverzný klip: Kvôli úlohe ku.vy oslovil aj známe Slovenky!

Zábery z Rytmusovho videoklipu. Zobraziť galériu (6)
Zábery z Rytmusovho videoklipu.

BRATISLAVA – Miluje rozruch! Raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský (33) v rozhovore pre Topky.sk priznal, že do úlohy zlatokopky v rovnomennom klipe chcel obsadiť aj niektorú zo známych Sloveniek. Okrem toho prezradil aj ďalšie zaujímavé detaily zo zákulisia výroby!

Zrútená Hanychová, nič netušiaci dôchodcovia, drsný príbeh! Rodák z Piešťan sa na nezáujem nemôže sťažovať. Už včera sme vás informovali o tom, že česká modelka Agáta Hanychová ťažko zvládala nakrúcanie jeho nového videoklipu. Dozvedeli sme sa, že nebola jediná!

V spomínanom videu účinkuje totiž aj párik dôchodcov. „Oni nevedeli, do čoho idú. Keď mali povedať po..baná zlatokopka, tak to nechceli dať. Musel som na nich pritlačiť,“ prezradil nám raper, ktorý si do klipu vyberal prevažne hercov z agentúry.

Nakoniec však vysvitlo, že dedko s babkou mali oveľa väčšiu guráž, ako poniektoré známe Slovenky. Rytmus totiž chcel na stvárnenie hlavnej úlohy najprv nahovoriť niektorú zo slovenských celebrít. Tie však od kontroverznej úlohy doslova bočili. „Asi sa báli. Mal som taký pocit, že si zo seba nedokážu urobiť srandu,“ vyjadril sa na ich adresu Vrbovský.

Ten napokon spoločne so svojím tímom stavil na kontroverznú Hanychovú. A šikovným ťahom sa im podarilo zabiť dve muchy jednou ranou. „Som známy aj v Čechách a keďže som chcel, aby to ľudia rozoberali, práve Agáta sa na to hodila,“ dodal. Rytmus zrejme presne vedel, čo robí. Výstredným videom sa mu naozaj podarilo rozvíriť hladinu nielen u nás doma, ale aj v susedných Čechách.

Ak vás zaujíma, ako Rytmus dovolenkuje a kde nakupuje, kliknite TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu