Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Exkluzívna premiéra klipu Zlatokopky od Rytmusa už v stredu!

Rytmus vystúpi v klube BeAbout
Rytmus vystúpi v klube BeAbout

BRATISLAVA - Exkluzívna premiéra klipu Zlatokopky z aktuálneho albumu Kral a živé vystúpenie nesmrteľného krála slovenského hip hopu – Rytmusa, v sprievode Dj Hajtkoviča. To je program na stredu večer, ktorý sa tak často nevidí.

Patrik Vrbovský alias Rytmus, živá legenda slovenského hip-hopu, predstaví slovenskému publiku svoj najnovší videoklip ku skladbe „Zlatokopky“ z aktuálneho albumu Kral. Ako úplne prví si ho budú môcť pozrieť návštevníci nového bratislavského klubu BeAbout, v exkluzívnej premiére, a to už túto stredu 4. augusta o 21:00 h.

O klipe vám nateraz prezradíme len toľko, že sa natáčal v Prahe, a že sa máte určite na čo tešiť. Viac vám už povie na akcii sám Patrik, ktorý okrem predstavenia svojej horúcej novinky pridá aj neopakovateľné živé vystúpenie spolu s neodmysliteľným Dj Hajtkovičom.

Zábavu do skorých ranných hodín vám v klimatizovanom prostredí klubu určite spríjemní aj sexi obsluha a super ponuka na vybrané drinky. Pre tých najsmädnejších je pripravená „Happy Hour“ od 18:00 do 20:00 h, počas ktorej ku každému objednanému drinku dostanete ďalší úplne grátis. Pre náročnejších je pripravená VIP zóna, vďaka ktorej budete mať možnosť sedieť rovno vedľa vášho idolu. Rezervujte si VIP box pre minimálne 8 osôb, ku ktorému dostanete 2 fľaše sektu, bohaté občerstvenie, privátny bar s obsluhou a hlavne pohodlné sedenie v časti určenej výhradne pre celebrity.

Cena lístkov: v predpredaji 4 € (objednávajte na club@beabout.sk alebo na tel. číslach 0948 050 107 /109), na mieste 6 € alebo 12 € za exkluzívne miesto vo VIP zóne.

BeAbout sa nachádza v blízkosti historického centra Bratislavy, medzi Šafárikovým námestím a osobným prístavom, na Prešernovej ulici č. 4. Prekvapí vás jeho rozmanitosť a bohatý celotýždňový večerný program. Každý deň zažijete živé vystúpenie, či už je za pultom známy DJ alebo kapela na pódiu. Na svoje si príde každý, milovník elektronickej hudby, hip-hopu, latino rytmov, fanúšik populárnej hudby, ale aj nestarnúcich oldies hitov svetovej alebo česko-slovenskej produkcie. Mali ste tu už možnosť vidieť a hlavne počuť známe mená ako Čistychov, Dj Hajtkovič, Dj Beyuz, Foksa, I-one, Jesenský, špeciálnych zahraničných hostí, Dj Pedro Rodriguez (CZ/Kuba), Chacha (UK), Ducati (Ibiza/Belgicko) a mnohých iných. Latinsko americké tance vás učil tancovať Mário, choreograf z Let’s Dance a majster EÚ v Salse, narodeniny tu oslavovalo hudobné zoskupenie La3no Cubano, vzrušenie pridal aj dámsky striptíz. Priestor však dostávajú aj mnohí mladí, začínajúci, či verejnosti menej známi nekomerční umelci. V budúcnosti sa máte ešte určite na čo tešiť.

Okrem večernej zábavy Vám BeAbout ponúka aj kvalitnú reštauráciu s lahodnými jedlami. Svetovú kuchyňu za prijateľné ceny, ako napríklad „thajské zelené kari“ alebo obľúbený „pravý hovädzí burger“, ktoré určite stoja za ochutnanie. V pracovné dni je v ponuke aj obedové menu. Na výber máte z 2 polievok a 3 hlavných jedál, vrátane vegetariánskeho menu, s cenou už od 3,35 €. V reštaurácii je aj v horúcich letných dňoch príjemná teplota vďaka klimatizácií. Nechýbajú LCD televízory a možnosť pripojiť sa zadarmo na internet (Free Wifi) pre všetkých hostí. Príďte sa presvedčiť na vlastnú kožu.

Don’t talk about it, BeAbout it!

Viac informácií o klube a reštaurácii, ako aj program na najbližší mesiac nájdete na www.beabout.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu