Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Drsné VIDEO Rytmus Hanychovej: Si vy..baná zlatokopka! A ona sa zrútila!

Rytmus Agátu nadávkami nešetrí. Zobraziť galériu (9)
Rytmus Agátu nadávkami nešetrí.

BRATISLAVA – Poriadne jej naložil! Raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský (33) vo svojom najnovšom klipe vôbec nešetril českú modelku Agátu Hanychovú (24). Škandalózna hviezdička od susedov je vo videu vykreslená ako milenka boháča, ktorá sa pokojne nechá vydržiavať. Agátu to položilo!

Rytmus včera v jednom z bratislavských klubov predstavil svoj nový videoklip k songu Zlatokopky. V ňom dokonale opisuje príbeh ženy, ktorá má milenecký pomer s oveľa starším, očividne bohatým pánom. Ten si jej lásku a rôzne nežnosti „kupuje“ darčekmi. Hlavná úloha v tomto klipe prischla kontroverznej modelke Agáte Hanychovej. Tá pre Topky priznala, že sa počas nakrúcania klipu doslova "zložila."

Agáte sa netreba vôbec čudovať. Spomínanej zlatokopke, ktorú stvárnila, adresujú rôzni ľudia vety typu: „Pre ľudí si iba žumpa." A to je len slabý odvar! Jedna zo scén klipu sa totiž odohráva vo výťahu, kde Agáta akože praktizuje orálny sex so svojím milencom. „Pri tomto nakrúcaní som sa rozplakala, zrútila som sa a produkcii som povedala, že na to kašlem," prezradila nám modelka.

Agáta tvrdí, že celkovo jej účinkovanie v klipe robilo veľký problém. „Ja nie som žiadna prostitútka," ohradila sa. Napokon sa však sexi tmavovláska pozviechala a dotiahla to do konca. Keď videla hotové video, bola spokojná, že to nevzdala. „Povedala som si, že som profesionálka a musím to zvládnuť," dodala kontroverzná hviezdička na záver.

Ak vás zaujíma ako Rytmus dovolenkuje a kde nakupuje, kliknite TU.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre mladistvých čitateľov. 

VIDEO: Rytmusov videoklip k skladbe Zlatokopky. V hlavnej úlohe Agáta Hanychová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu