Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Natoč Rytmusovi oficiálny videoklip a vyhraj 1500 eur!

Rytmus Zobraziť galériu (2)
Rytmus

BRATISLAVA - Raper Rytmus na ceste za úspechom nezabúda ani na svojich fanúšikov. Tentoraz im chce dať príležitosť zviditeľniť sa v úlohe režisérov jeho videoklipu. Autora víťazného diela čaká odmena 1500 eur a prezentácia klipu ako oficiálneho Rytmusovho videoklipu.

Všetkým mladým ľuďom, ktorí si rozumejú s kamerou a chcú ukázať svoj talent a zarobiť peniaze, je určená súťaž, ktorú vyhlásil raper Rytmus: Natoč mi oficiálny videoklip k pesničke Musíš mať nádej a vyhraj 1500 eur. Súťaž potrvá od 2. augusta do 29. augusta a zapojiť sa do nej dá na webovej stránke t-musiccity.sk, kde známy slovenský raper pravidelne bloguje.

Rytmus si už režírovanie klipu fanúšikmi vyskúšal a na stránku t-musiccity.sk mu prišlo cez 200 videoklipov, z ktorých stovka spĺňala kritériá na uverejnenie. Kontroverzný raper si vtedy vybral animovaný klip, no tentokrát zdôrazňuje, že uprednostní hrané video.

Skladba Musíš mať nádej je zo sólového albumu Kral, ktorý slávi úspechy odkedy vyšiel koncom minulého roka. V skladbe hosťuje Tina, čo sa od spoločnej skladby Príbeh ukázalo ako skvelá kombinácia a záruka úspechu u publika. V texte sa hovorí o tom, že človek nesmie strácať sny, musí si veriť a ísť dopredu. „Makaj na sebe a ukáž všetkým čo v tebe je!“ odkazuje Rytmus nielen potenciálnym režisérom jeho nového videoklipu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu