Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Czoborovej nový zajačik: Toto je on!

Zora Czoborová s novým milencom. Zobraziť galériu (7)
Zora Czoborová s novým milencom.

BRATISLAVA – Neskrývajú sa! Bývalá fitneska Zora Czoborová (43) sa mesiac po dramatickom rozchode s exmilencom Borisom Baligom (31) už hrdo pýši novým priateľom. Namiesto skrývačiek svoje city bez problémov verejne ukazujú. Topky.sk získali fotografiu brunetkinho mladého zajačika. Pozrite sa, aký mladík si získal jej srdce.

Ako vás topky.sk včera informovali, Zora Czoborová po necelom mesiaci od rozchodu s podnikateľom Borisom Baligom už nie je sama. Po jej boku sa začal objavovať nový, oveľa mladší muž. „Zora má nového milenca. Je ním 24-ročný blondiak, ktorý dokonca u nej už aj býva,“ dozvedeli sme sa pred pár dňami od nášho zdroja z okolia známej brunetky.

Čerstvý párik svoju lásku neschováva, ba práve naopak. Verejne ju bez problémov už aj prezentuje. „Bozkávali sa na istej bratislavskej diskotéke a v bare,“ tvrdí náš zdroj.

Týždenníku Plus 7 dní sa nedávno dokonca čerstvých zaľúbencov podarilo pristihnúť v tom istom bare. V tej chvíli ešte nik netušil, že blonďavý mladík by mohol byť Zorin nový milenec. Aj keď exfitneska zatiaľ o svojom vzťahu mlčí, jej známi tvrdia, že je šťastná. Čo si o jej novej známosti myslí exmilenec Boris Baliga, sa dozviete už zajtra na topkách.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu