Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Šikulka Czoborová: Pred mesiacom drsný rozchod s milencom, teraz býva s novým "zajačikom"!

Zora Czoborová má nového milenca. Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová má nového milenca. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Rýchlo si našla náhradu! Bývalá úspešná fitneska Zora Czoborová (43), ktorú pred necelým mesiacom po ostrej hádke opustil vtedajší partner Boris Baliga (31), už nie je sama. Topky.sk zistili, že športovkyňa dlho nezaháľala a už má nového milenca.. A dokonca ešte mladšieho!

Dlho nesmútila! Zora Czoborová, ktorej iba pred necelým mesiacom po drsnej žiarlivostnej hádke na verejnosti stroskotal takmer trojročný vzťah s podnikateľom Borisom Baligom, je podňa našich informácií opäť šťastná.

Topky.sk totiž zistili, že bývalá fitneska má opäť novú známosť. Ulovila vraj ďalšieho zajačika. Tentokrát ešte mladšieho, takmer o dvadsať rokov. „Zora má nového milenca. Je ním 24- ročný blondiak, ktorý dokonca u nej už aj býva,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja blízkeho brunetke. Dokonca sa s ním Czoborová už údajne "promenáduje" aj na verejnosti. „Bozkávali sa na istej bratislavskej diskotéke a v bare,“ dodal náš zdroj.

Zora chce zrejme na svojho bývalého milenca čím skôr zabudnúť. Podľa našich informácií sa dokonca zbavila už aj ich spoločného psa, ktorého si nedávno zaobstarala práve s Borisom.

Ohľadom potvrdenia nového vzťahu sme sa obrátili aj na samotnú podnikateľku. Tá však do týchto chvíľ neodpovedala na naše telefonáty, ani na esemes správu. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa exfitneska ukáže ruka v ruke so svojím čerstvým milencom na nejakej spoločenskej akcii.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu