Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rolins, Czoborová a iné: Holdujú naprataným výstrihom!

Tieto dámy vedia, ako na to! Zobraziť galériu (10)
Tieto dámy vedia, ako na to!

BRATISLAVA – Do očí im nik nepozerá! Vybrané krásky z nášho šoubiznisu vedia, čo platí na mužské pohlavie. Ich silnou zbraňou sú prsia vytasené v hlbokých výstrihoch. Na to, aby boli vyzbrojené dokonale, často využívajú rôzne „zlepšováky“. Niektorým z nich sa to však nie vždy podarí a efekt je v ich prípade žiaľ opačný. Veď posúďte sami a vyberte si krásku s najkrajšími zbraňami!

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Dara Rolins – speváčka

Blonďavá pop diva sa nikdy netajila tým, že na svojej hrudi nosí silikóny. Tie si nechala urobiť zhruba pred desiatimi rokmi. Svoje trojky si však pravidelne vylepšuje aj nosením push–up podprseniek. A ani okolo toho nerobila Dara nikdy drahoty. „Viem, čo treba robiť, keď je potrebné nahnať prsia do výstrihu,“ povedala nám nedávno na adresu "zázračných" podprseniek speváčka, pričom tento typ spodnej bielizne vychválila do nebies.

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Erika Barkolová – moderátorka

Jojkárska moderátorka, podobne tak ako Dara, priznala plastickú operáciu poprsia. Hlavným dôvodom, prečo si ľahla pod nôž chirurga bolo, že jej prsia po pôrode stratili pôvodný tvar. O tom, že aj ona holduje plným a hlbokým výstrihom niet pochýb – dokázala to už viackrát. Napríklad aj pri nedávnom nakrúcaní recesistickej relácie (viď. foto vpravo), ktorá sa podobala na film pre dospelých.

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Adriana Sklenaříková - Karembeu - modelka 

Prsia našej topmodelky sú známe na celom svete. A to všetko vďaka tomu, že Adrianu preslávili nielen jej krásne dlhé nohy, ale je bujné prsia. Vďaka nim sa v minulosti stala hlavnou tvárou značky Wonderbra, ktorá sa špecializuje aj na výrobu push-upiek. Adriana má svoje vnady takmer stále vo výstrihu riadne stlačené. Ako vidno na fotke vľavo, nepredral sa medzi ne ani zlatý prívesok. Tomu sa už povie kvalitná podprsenka.  

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Andrea Chabroňová - moderátorka

Aj Andrea môže za svoje prsia, podobne ako Sklenaříková, ďakovať prírode. Predviedla ich na nedávnom odovzdávaní cien OTO. Róba, ktorú si na túto príležitosť zvolila, jej vnady opticky zväčšovala a občas aj potrápila - moderátorka si musela výstrih naprávať. Na minulotýždňovej premiére filmu Legenda o lietajúcom Cypriánovi ich však už mala spevnené kvalitnou podprsenkou a mohla sa pokojne venovať sledovaniu deja.   

 

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Zora Czoborová - bývalá fitnesska, podnikateľka

Zora svoje prsia rada tasí! Či už ide brunetka na ples, do mesta alebo na inú spoločenskú akciu, jej základnou "výbavou" je hlboký dekolt. Občas v jej prípade ale hrozí, že jej prsia vypadnú. Zatiaľ ich však úspešne udržala na tom správnom mieste.  

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Erika Judínyová - moderátorka

Tvár markízáckej Smotánky rada provokuje už od nepamäti. Vzhľadom na to, že Erika uvádza reláciu o spoločenskom dianí, musí stále vyzerať tip-top. Jej srdcovou záležitosťou sú prehnane úzke korzety. Napriek tomu, že jej chudú postavu ešte viac vytvarujú, občas jej neprirodzene stlačia prsia. „Nemám problém s odvážnejšími kúskami oblečenia. Musím si však dávať pozor, aby mi niečo nevykuklo,“ povedala pre topky.sk Erika na adresu svojho poprsia.

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Marianna Ďurianová - moderátorka

Aj táto markizáčka sa chce popýšiť svojim dekoltom. Keďže je Marianna v Televíznych novinách decentne zahalená, vybúri sa aspoň v súkromí. Hlbokým výstrihom prišla na chuť len pred nedávnom. „Myslím, že ak je to s mierou, tak je to normálne,“ povedala na margo toho blondínka. Jej prsia si možno občas myslia niečo iné. Pri pohľade na fotografiu vľavo môžete nadobudnúť pocit, že takto zovreté poriadne trpia.

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Anita Soul - speváčka

Speváčka na svoje vystúpenia volí poriadne odvážne šaty. Pohľad na jej prsia budí dojem, že jej z výstrihu už čochvíľa vylezú. Keď k tomu počas spevu pridá tanečky a prudké pohyby, mohla by ukázať viac, než pôvodne chcela.

Rolins, Czoborová a iné:
Zobraziť galériu (10)

Romana Škamlová - modelka

Aj keď blondínka nepatrí k tým viac "obdareným" kráskam, vie, ako svoje prsia nosiť. Stačí správna spodná bielizeň a hneď sa o nejaké to číslo zväčšia, však? 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu