Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrátená Demi Moore stále hladuje: Po tvrdej diéte ďalší detox!

Demi Moore Zobraziť galériu (13)
Demi Moore

LOS ANGELES – Z extrému do extrému! Presne takú podobu má v súčasnosti jedálny lístok jednej z najštíhlejších hollywoodskych celebrít, Demi Moore (47). Zdá sa, že blížiaca sa päťdesiatka jej už nejaký čas bliká v hlave ako výstražná kontrolka – keď práve nediétuje, tak sa detoxikuje!

Poriadne sústo do úst nevloží! Je neodškriepiteľným faktom, že americká herečka vyzerá na svoj vek neuveriteľne mlado a sviežo. Nad procedúrami, ktoré kvôli takémuto imidžu pravidelne podstupuje, však niektorí fanúšikovia už dlhšie nechápavo krútia hlavou – Demi sa totiž v jedle obmedzuje, kde len môže. Podľa najnovších správ ale existujú diéty, ktoré sú aj na ňu jednoducho priveľa!

Exmanželka Brucea Willisa sa údajne vrhla na náročný diétny režim s názvom Master Cleanse, ktorý plánovala dodržiavať celých desať dní. Paprikové korenie, citrónový džús, javorový sirup – len z týchto surovín chcela viac ako týždeň čerpať potrebnú energiu a živiny. A hoci na svoju stranu strhla aj súčasného manžela Ashtona Kutchera, už po štyroch dňoch precitla do reality... A povedala dosť!

Namiesto toho, aby nechala svoj organizmus vydýchnuť, však Demi vhupla do ďalšieho kolotoča hladovania. Extrémnu diétu totiž vymenila za 21-dňový očistný program, o výsledkoch ktorého pravidelne informuje prostredníctvom siete Twitter. S nadšením sa však u svojich prívržencov nestretla – tí jej píšu skôr odkazy plné sklamania: „Nemôžem uveriť, že takto hladuješ. Nie je to zdravé, vieš? Telo a mozog potrebujú zásoby, aby mohli fungovať. Aké smutné.“ Či si však herečka takéto reakcie vezme k srdcu, je v tejto chvíli naozaj nepravdepodobné. Ľahšia o pár kíl sa podľa jej vlastných slov cíti priam úžasne!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu