Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nestarnúca Demi Moore: Svojím telom som extrémne posadnutá!

Demi Moore má telo, po akom túžila Zobraziť galériu (12)
Demi Moore má telo, po akom túžila

LOS ANGELES – Buď ju zbožňujú alebo úplne nenávidia! Tak sa delia fanúšikovia Demi Moore (47), ktorej hereckú kariéru už roky zatieňuje to, ako vyzerá. Za ten čas sa však postoj k vlastnému telu zmenil aj u nej samotnej. Zo snahy vyzerať čo najlepšie sa vykľula totálna posadnutosť!

V mesiaci máj bude hollywoodska diva zdobiť titulnú stranu ďalšieho magazínu. Samozrejme, mladistvá a bez vrások ! Tentoraz však nezáleží na tom, ako veľmi jej fotografie vyretušovali. Sú totiž vkusné a Demi vyzerá absolútne prirodzene. Ako sama priznala, momentálne žiari šťastím, pretože má figúru, po akej odjakživa túžila. Nebolo to však zadarmo – došla reč aj na plastiky!

Americká kráska hneď v úvode rozhovoru pre spomínané vydanie britskej verzie časopisu Elle pripustila, že svojím telom je doslova posadnutá. Údajne sa ho snažila kontrolovať, ako sa len dá a dokonca z neho spravila akési meradlo vlastnej hodnoty. Dodala však, že jej to nikdy nevydržalo a šťastie, ktoré tým dosiahla, bolo v konečnom dôsledku len dočasné: „Myslíte si, že štíhlosť niečo vyrieši? Nie. Iróniou je, že keď som prestala túžiť ovládať svoje telo, stalo sa takým, aké som vždy chcela.“

O Demi, ktorá na svet priviedla štyri deti, sa v kuloároch šepká, že na plastických operáciách už minula cez dvestotisíc eur. Ona sama však túto sumu považuje za vysoko nadhodnotenú. Nejaké zákroky už vraj podstúpila, no jej tváre sa ruky chirurga údajne nedotkli: „Niečo mám urobené, ale nie na tvári. Viete čo? Možno si jedného dňa ľahnem pod nôž. Jednoducho ma irituje, že ľudia neustále hovoria, koľko som minula na plastiky.“ Demi, nestačilo by len konečne povedať celú pravdu?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu