Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Demi, nežiarliš? Ashton si v posteli užíva s mladšou!

Katherine Heigl a Ashton Kutcher Zobraziť galériu (6)
Katherine Heigl a Ashton Kutcher

LOS ANGELES – Demi Moore (47) to nemá ľahké! Udržať si mladého zajačika ako Ashton Kutcher (32) nie je vôbec jednoduché. O to viac, že horúce chvíle v posteli trávi so sexi blondínkou Katherine Heigl (31). Demi, naozaj nežiarliš!?

V posteli si to spolu užili! Keď sa váš manžel ocitne v posteli so sexicou ako Katherine Heigl, máte okamžite dôvod na obavy. Ani manželka Ashtona Kutchera, už postaršia, ale skvele zachovalá Demi Moore, nie je výnimkou. Ktovie, či Ashtona po vzhliadnutí premiéry filmu Killers nečakajú noci na gauči v obývačke namiesto v manželskej posteli!

Žiarlivosť Demi Moore je totiž tak trochu verejným tajomstvom. Konflikty so svojím manželom mala napríklad pre sexi snímky, ktoré nafotil s Anne Heche ako promo na film Spread.

„Demi nevadia filmové fanúšičky vyvaľujúce oči na jej manžela, ale nechce vidieť tieto zábery v tlači navždy, aby jej pripomínali erotické napätie medzi ním a inou ženou. Ale po všetkých tých divných úlohách chcel Ashton dokázať, že je v ňom niečo viac.“, povedal zdroj blízky herečke.

Katherine Heigl upútala len nedávno pozornosť fotografov na akcii ShoWest – a to nie svojou na tmavo prefarbenou hrivou, ale šatami, ktoré ju nechceli poslúchať. Ľavé ramienko sa jej odtrhlo v tej najhoršej chvíli – pred všetkými, priamo na pódiu! Jej česť zachránil moderátor večera Billy Bush, ktorý počas ďakovnej reči neposlušné ramienko zozadu nenápadne prichytil. Mnoho mužov by mu však zrejme poďakovalo, keby spravil pravý opak!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu