Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prekvapenie pre Vadkerti a Majtánovú: Vyhadzov!

Karin Majtánová a Andrea Vadkerti opúšťajú Dámsky magazín. Zobraziť galériu (5)
Karin Majtánová a Andrea Vadkerti opúšťajú Dámsky magazín.

BRATISLAVA – Trasú sa pod nimi stoličky! Moderátorky Andrea Vadkerti (34) a Karin Majtánová (36) by podľa našich informácií mali opustiť Dámsky magazín, ktorý vysiela verejnoprávna televízia. Topky.sk zisťovali, aký je dôvod ich odchodu.

Upratovanie v STV! Po májovom konci Ranného magazínu ruší verejnoprávna televízia aj tretiu moderátorskú dvojicu v Dámskom magazíne. „Z relácie odíde Vadkerti, aj Majtánová,“ povedal nám náš zdroj.

Zisťovali sme, čo je dôvodom zmeny v magazíne, ktorý môžu diváci vídať na obrazovkách už dva roky. V STV nám odchod moderátoriek z relácie nepopreli, Vadkerti a Majtánová však nezostanú „na dlažbe“. „Stanú sa moderátorskou dvojicou v novom popoludňajšom formáte Piknik Klub. Ten budeme vysielať každý deň na prvom programe pre ľudí, ktorí sa práve vrátili z práce,“ povedal nám PR manažér Jednotky STV Martin Kontúr.

Či je to pre Vadkerti a Majtánovú zmena k lepšiemu, ukáže až čas. Ďalšiu dvojicu Piknik Klubu budú tvoriť Bibiana Ondrejková a Katarína Brychtová. Tie však naďalej pokračujú v moderovaní svojich programov Família a Pošta pre teba.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu