Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara na nervy aj po správach o nevine: Sledujem to s napätím!

Dara sa z informácií o nevine zatiaľ neraduje. Zobraziť galériu (3)
Dara sa z informácií o nevine zatiaľ neraduje.

PRAHA/NEW YORK – Vraj je nevinná! Informátor z okolia policajných vyšetrovateľov tvrdí, že Dara Rolins (37) nenesie zodpovednosť za tragickú haváriu, pri ktorej zahynul Jiří Rotrekl (†63). Speváčke sa však ani po týchto správach neuľavilo. Pre topky.sk exkluzívne okomentovala svoj momentálny stav.

Po odchode Dary Rolins do USA sa objavili správy, podľa ktorých speváčka nie je vinná v prípade tragickej nehody z 9. júla. Topky.sk sa preto s blondínkou spojili. Chceli sme vedieť, či sa po týchto informáciách konečne cíti lepšie. Paradoxne sa jej však vôbec neuľavilo.

Ako vyznieva z jej slov, nešťastnú udalosť len tak ľahko zo svojho života nevymaže. „Strašne ma to celé mrzí a mrzieť vždy bude. Som v každodennom kontakte s právnikom a prípad sledujem s rovnakým napätím, ako ostatní,“ povedala nám Dara.

Zdá sa, že zatiaľ nepotvrdené informácie o nevine si radšej nepripúšťa a čaká na oficiálny výrok polície. „Je to v rukách expertov. V takýchto prípadoch môže ísť o centimetre,“ uvedomuje si zložitosť vyšetrovania. Viac sa však Rolins k prípadu nechce vyjadrovať. Až po návrate z Ameriky bude totiž predvolaná k mužom zákona, aby opísala zrážku zo svojho uhla pohľadu. A zrejme až po tom vydá stanovisko k nehode aj polícia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu