Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Strhaná Rolins na nespoznanie: Sklonená hlava a maskovanie!

Dara Rolins po návrate z Bulharska. Zobraziť galériu (2)
Dara Rolins po návrate z Bulharska.

PRAHA – Trpký návrat! Koncom minulého týždňa sa Dara Rolins (37) vrátila z „dovolenky“ v Bulharsku. V Čechách musela opäť čeliť tvrdej realite. Kvôli nehode, pri ktorej zomrel Jiří Rotrekl (†63), sa po Prahe pohybovala tak, aby ju spoznalo čo najmenej ľudí.

Zvesená hlava, šiltovka a slnečné okuliare! To je maskovanie Dary Rolins, ktoré zvolila pri návrate do Čiech. Na speváčke vidieť, že je strhaná a nehoda, pri ktorej usmrtila motocyklistu, ňou poriadne zamávala. Rada by sa preto vyhla záujmu médií a zrejme aj bežných ľudí.

Po príchode z Bulharska okamžite navštívila svoju tehotnú kamarátku Simonu Krainovú. Tá jej poskytla morálnu podporu a jej partner Karel Vágner sa zas správal ako Darin bodyguard. Pomáhal jej nastúpiť do auta a chránil ju vlastným telom.

Napriek tomu, že sa nehoda ešte stále vyšetruje, Rolins v Prahe dlho nezostala. Už v nedeľu totiž odletela do Ameriky, a to kvôli biznisu. Na jeseň chce totiž otvoriť predajňu s vlastným nábytkom. „Je potrebné zariadiť veľa vecí, ktoré sa nedajú odložiť. Pri policajnom vyšetrovaní moja prítomnosť nie je nutná,“ povedala Dara pre denník Aha!

FOTO: Strhaná Dara Rolins po návrate do Prahy navštívila tehotnú Simonu Krainovú.

Strhaná Rolins na nespoznanie:
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu